Trash 2015 online subtitrat romana HD bluray .

0 views
0%

Trash 2015 online subtitrat romana HD bluray .

Filme 2015 de aventuri si astazi vizionam si avem filmul Trash 2015 in care ne este ilustrata si viata celor de jos din Brazilia care cauta prin gunoaie zilnic pentru a se intretine .

Trash 2015 , filme 2015 , bluray , Trash 2015 online , aventuri , filme full hd 1080p , Trash 2015 online subtitrat romana , actiune , thriller , Trash 2015 online subtitrat romana HD , Rooney Mara, Martin Sheen ,

Insa de aceasta data in acest thriller Trash 2015 online trei prieteni dau de un portofel care pur si simplu are sa le schimbe viata total si chiar daca sunt poate prea mici sa inteleaga ce se petrece , faptul ca fac un bine si ce este corect este deajuns pentru ei .
Nu este unul din acele filme full HD 1080p care se va umple de premii totusi Trash 2015 online subtitrat romana insa este unul din noile filme de actiune care cu siguranta se merita vizionat .
Destule efecte speciale si scene foarte bune si o aventura continua a celor trei pusti care ajung sa-si dea seama ca trebuie sa se fereasca de politie care este corupta si singurii care ai vor ajuta sunt cei de la misiune .
Doi misionari americani care au activează în favela lor, părintele Julliard (MARTIN SHEEN), un om care și-a pierdut orice iluzie în viață, și tânăra lui asistentă, Olivia (ROONEY MARA), ei având puterea de a bate la ușile potrivite pentru a-i scăpa pe băieți din încurcăturile extrem de periculoase în care au intrat.
Eu sincer am ramas placut impresionat de acest film asa ca va recomand tuturor Trash 2015 online subtitrat romana HD si sper sa va placa la fel de mult , vizionare placuta tuturor va las sa vizionati singuri daca cei trei amici reusesc sa scape si cum anume o fac .

Regizor:
Stephen Daldry
Scenaristi:
Andy Mulligan
Richard Curtis
Felipe Braga
Cu :
Rooney Mara, Martin Sheen
Genul:
Thriller / Drama / Aventura
Durata:115
Nota Imdb :7

[contentblock id=1 img=gcb.png]

From:
Date: iunie 21, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.